REGULAMENT INTERN

 OPERATOR ECONOMIC: SC CLASS EVENTS EXPERT SRL

ACCESUL IN LOCATIE REPREZINTA ACORDUL DVS. CU CELE MENTIONATE MAI JOS!

DIN GRIJA PENTRU D-VOASTRA, VA RUGAM SA RESPECTATI URMATOARELE REGULI DE SECURITATE, SANATATE SI SITUATII DE URGENTA:

 1. Fiecare persoana trebuie să se comporte astfel încât să nu expună la pericol de accidentare sau îmbolnăvire atât propria persoană, cât şi alte persoane care pot fi afectate de acţiunile sau omisiunile sale. In acest scop, toate persoanele trebuie sa utilizeze corect si in scopurile pentru care au fost destinate mijloacele puse la dispozitie de unitate: mobilierul specific, vesela, tacamurile, accesoriile, vasele de toaleta, obiectele de décor etc., sa aiba un limbaj si un comportament civilizat, in incinta locatiei, fara sa agreseze fizic sau verbal atat personalul unitatii cat si pe ceilalti clienti; persoanele cu comportament turbulent vor fi evacuate din cadrul locatiei si predate fortelor de ordine; 
 2. Accesul in incinta locatiei este permis unui client in conditia implinirii varstei minime legale pentru consumul de alcool ( 18 ani) verificabil in baza unui act de identitate;
 3. In cazul persoanelor minore, accesul in incinta locatiei este permis doar in compania unui adult;
 4. Toti oaspetii/clientii locatiei sunt obligati sa isi supravegheze copiii si tinerii de pana la 18 ani/persoanele cu dizabilitati sau fara discernamant astfel incat actiunile acestora sa nu le puna in pericol sanatatea sau viata. Sc Class Events Hall Srl nu este raspunzatoare de nici un eveniment produs in urma nesupravegherii copiilor/persoanelor cu dizabilitati sau fara discernamant de catre parinti/tutori/reprezentanti legali. Parintii/tutorii vor purta intreaga raspundere pentru eventualele accidantari ale copiilor/persoanelor cu handicap sau fara discernamant pe care ii insotesc.  
 5. Este permis accesul cu animale de companie doar daca acestea sunt tinute in lesa si daca nu reprezinta un pericol pentru ceilalti clienti ai locatiei. Proprietarii animalelor de companie vor purta exclusiv intreaga raspundere pentru eventualele accidantari, vatamari etc. 
 6. Pe aleile adiacente locatiei, autovehiculele vor fi conduse cu multa atentie, cu o viteza de max. 5 km/ora, fara sa parcheze pe spatiile verzi sau in locuri in care se blocheaza deplasarea altor autovehicule. Autovehiculele parcate in incinta locatiei raman in raspunderea proprietarilor;
 7. Conducatorii auto sunt rugati sa nu se urce la volanul masinii daca au consumat bauturi alcoolice sau produse cu continut de alcool (coctailuri, deserturi cu continut alcoolic etc.). Masinile personale pot ramane in parcarea locatiei si recuperate in ziua urmatoare. Stationarea masinilor clientilor in parcarea locatiei este gratuita;
 8. Pietonii vor circula pe langa cladiri si vor traversa caile de circulatie numai dupa ce s-au asigurat ca nu exista vreun pericol de accidentare.
 9. Nu este permis accesul cu mancare si/sau bautura din afara locatiei;
 10.  Persoanele cu diferite afectiuni sau alergice la anumite produse nu vor consuma alimente si bauturi care le-au fost interzise de medici si le-ar putea pune in pericol sanatatea si viata.
 11. Este strict interzis consumul de medicamente interzise si de substante stupefiante. 
 12. Este strict interzis saritul si/sau scaldatul clientilor si a copiilor acestora in lacul din imediata apropiere a restaurantului/ pontonului/ centrului de evenimente sau in piscina din incinta. Toti oaspetii/ clientii se vor deplasa cu atentie in apropierea piscinei avand in vedere riscul crescut de alunecare si isi vor supraveghea cu multa atentie copiii/persoanele cu dizabilitati sau fara discernamant. Orice eveniment care va produce un accident din neatentia oaspetilor/clientilor sau a copiilor/persoanelor cu dizabilitati sau fara discernamant pe care ii insotesc va fi direct responsabilitatea persoanelor implicate, respectiv a parintilor/tutorilor acestora. 
 13. Se interzice consumul apei de la surse neavizate, din piscina sau lac.
 14. Este strict interzisa interventia la prizele de curent electric, la instalatiile electrice si la aparatura restaurantului/pontonului/ centrului de evenimente sau ale formatiilor artistice
 15. Este strict interzis accesul in bucatarie, in alte spatii de lucru sau in alte locuri in care intrarea este interzisa, inclusiv pe marginea lacului, in afara teraselor amenajate;
 16. Este interzisa urcarea persoanelor pe corpuri improvizate (puse unele peste altele, pe mese etc.), pe obiecte instabile sau nerezistente (obiecte de decor, conducte, vase de toaleta etc.) sau in copacii din incinta.
 17. Este interzis accesul in locatie cu arme de foc, obiecte contondente si orice alt tip de arme si dispozitive considerate periculoase.
 18. SC Class Events Expert Srl nu raspunde de obiectele clientilor lasate nesupravegheate, pierdute sau deteriorate.
 19. Incinta locatiei este sub supraveghere video, conform normelor legale in vigoare;

 

*Protectia impotriva electrocutarii: Se interzice deschiderea carcaselor, capacelor, aparatorilor etc. la echipamentele aflate sub tensiune (aparate electrice, tablouri electrice etc.).

*Toate reparatiile, reglajele sau alte interventii asupra instalatiilor electrice se vor efectua numai dupa intreruperea alimentarii cu energie electrica si numai de catre electricieni instruiti corespunzator si autorizati. Se interzice atingerea oricaror echipamentele de munca actionate electric cu mainile umede.

În timpul evenimentelor se interzice utilizarea prizelor de curent electric pentru alimentarea acumulatorilor de orice fel. Pentru orice nevoie de acest se va apela la personalul de serviciu.

*Protectia impotriva incendiilor: 

*Se interzice atat fumatul cat si utilizarea lumanarilor si a artificiilor in interiorul restaurantului / saloanelor de evenimente; 

*Se interzice folosirea de articole pirotehnice si ale oricaror surse de aprindere (faclii, lumanari, lampi cu flacara etc.) aduse de participantii la evenimente. Lansarea produselor pirotehnice va fi efectuata numai de catre personal abilitat in acest sens.

*Fumatul este permis numai la locurile special amenajate, aflate in aer liber. 

*Se interzice introducerea si folosirea in unitate si anexe a lichidelor inflamabile sau a recipientelor cu gaze sub presiune.

*În cazul initierii unui incendiu, persoanele trebuie sa isi pastreze calmul si sa urmeze, in ordine, traseele de evacuare cat mai rapida; in spatii cu fum si caldura trebuie sa respire cat mai aproape de paviment. 

*In caz de cutremur toate persoanele trebuie sa isi pastreze calmul, sa se adaposteasca sub grinzi de rezistenta si/sau sub un mobilier solid, departe de ferestrele care se pot sparge; nu vor fugi pe trepte. Incaperile vor putea fi parasite numai dupa cutremur, protejand capul si evitand circulatia pe langa cladiri. 

*In cadrul complexului vor fi respectate semnalizarea de securitate iar in apropierea piscinei si regulamentul de functionare a acesteia. 

Nota: Orice persoana incalca regulile de securitate si  sanatate din prezentul Regulament si legislatia in vigoare va fi direct raspunzatoare de consecinte.      

Conducerea S.C. CLASS EVENTS EXPERT S.R.L.

 

Scroll to Top