DESPRE NOI

Phoenix Cernica este locul care oferă o îmbinare a naturii cu serviciile de calitate. Este un loc destinat evenimentelor dar și celor care doresc să servească o masă într-un cadru natural, departe de zgomotele orașului.

Phoenix Cernica este compus din 3 saloane cu capacități de la 60 până la 280 de locuri și un restaurant a la carte, având acces la parcare privată. Ansamblul este conceput din 3 corpuri pentru evenimente By The Lake, By The Pool, By The Garden, un restaurant a la carte – Garuda, o piscină exterioară, pontoane cu vedere la lacul Cernica, toate amplasate într-o zona liniștită, ca o adevărată oază de relaxare.

Phoenix Cernica oferă posibilitatea organizării tuturor tipurilor de evenimente: cununii, nunti, botezuri, petreceri private, petreceri si evenimente corporate. Dispune de bucătării proprii care oferă preparate inspirate atât din bucătăria internațională cât și din cea tradițională, care vor răsfață și cele mai pretențioase gusturi. Toate produsele sunt pregătite ‘’in house” din ingrediente proaspete, cu respectarea normelor HACCP de igienă alimentară și a legislației în vigoare. Bucătăria de la Phoenix Cernica este renumită, așadar pentru orice eveniment important din viața voastră, va puteți baza pe o echipa dedicată și pasionată de gastronomie de calitate!

La degustările organizate special pentru evenimente, veți putea savura variante delicioase de meniuri și aveți posibilitatea să alegeți varianta cea mai potrivită evenimentului vostru.

Scroll to Top