Logo Garuda

GARUDA - LOCUL ÎN CARE GUSTUL BUCĂTĂRIEI INTERNAȚIONALE ÎNTÂLNEȘTE ARTA BUCĂTĂRIEI TRADIȚIONALE

Garuda Restaurant, Lounge & Garden este cel mai nou concept Phoenix Cernica, melanjul perfect dintre natură, arome îmbietoare, tihnă și voie bună. Situat pe malul lacului Cernica și înconjurat de mireasma proaspătă a pădurii, restaurantul va așteaptă cu un ambient modern integrat perfect în cadrul natural, dar mai ales cu dorința de a vă oferi câteva clipe de bine. Meniul inspirat de tradiția românească și bucătăria internațională, este generos și satisface gusturile celor mai pretențioși oaspeți. Ingredientele atent alese sunt mânuite cu ingeniozitate de bucătari profesioniști, pentru a va oferi gustul umami, savoarea desăvârșită a fiecărui preparat. 

DIN MENIU

Preparate alese, după rețete proprii, care vor încânta și cele mai fine gusturi.

UNDE NE GĂSIȚI?

Cu așa priveliște ați crede că suntem în Paradis, însă suntem mai aproape decât vă imaginați, la doar 10 km de București, în incinta Phoenix Cernica, chiar pe malul lacului Cernica.

Strada Ștrandului nr. 62, Pantelimon, Ilfov este adresa completă în care nu doar veți găsi mâncare gustoasă ci și un loc în care vă veți încărca de energie si vibe bun. 

Deoarece restaurantul are un grad mare de ocupare, vă rugăm să faceți o rezervare înainte de a ajunge în locație, astfel veți evita așteptarea și vă veți bucura de preparatele noastre în cel mai scurt timp.

Rezervări la nr. de telefon: 0724001441

Scroll to Top